εικόνα Viber 2020 09 02 20 20 30 1Ονομάζομαι Αθανάσιος Δαουλτζής και δραστηριοποιούμαι ως Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος. Είμαι πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής από την Τράπεζα της Ελλάδος, κάτοχος πιστοποιητικού Β(Ασφαλιστικού Πράκτορα) και Δ (Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε ασφάλιση). Είμαι εγγεγραμμένος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με αριθμό ειδικού μητρώου 301469.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και από το 2002 εργάστηκα ως στέλεχος πωλήσεων ,ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών (ΒΗΤΑ ΠΙ-ΤΑSTY, VITAFARM, WIND HELLAS). Η μακροχρόνια ενασχόληση με τις πωλήσεις και η επαφή με τους ανθρώπους ,με γαλούχησε ώστε να λειτουργώ πάντα με γνώμονα το συμφέρον των ανθρώπων που συνεργάζομαι.

Από το 2013 υπηρετώ τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. O σκοπός μου είναι να βοηθάω ανθρώπους και οικογένειες να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα απρόοπτα και δύσκολες στιγμές.

Η ιδιωτική ασφάλιση, αποτελεί πράξη αγάπης και προστασίας προς τους ανθρώπους και την περιουσία μας, προσωπική ή επαγγελματική. Η υγεία μας, η ικανότητα να παράγουμε εισόδημα, το επίπεδο διαβίωσης των αγαπημένων μας προσώπων είναι πολύτιμα αγαθά ,τα οποία προστατεύονται μέσω της ασφάλισης.

Ο ρόλος μου είναι με επαγγελματισμό,ήθος,συνέπεια και σεβασμό ,να δημιουργώ μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

Δύναμη μου, είναι η αγάπη για το επάγγελμα και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο πρόσωπο μου!

Στοιχεία Επικοινωνίας

 •  Διεύθυνση: Κανάρη 15 Θεσ/νίκη | 566 26

 •  Τηλ: 231 40 20 989

 •  Κιν: 6932 333 567

 •  e-mail: info@daoultzis.com 

 •  GDPR / Πολιτική Απορρήτου

Επισκέπτες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 guests και κανένα μέλος

Χάρτης

Copyright © 2020 Δαουλτζής Αθανάσιος | Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.Design by Group Art - Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

Search